Principiile și prioritățile SunMax

Compania SunMax se specializează în vânzarea, instalarea și întreținerea diferitelor tipuri de sisteme solare: On Grid, Off Grid și Hybrid, cu puteri cuprinse între 3,5 kilowați și 11,5 kilowați.

Echipa de specialiști SunMax a dezvoltat soluții predefinite pentru consumatorii individuali, fără cerințe speciale de conectare.

Stația solară completă este compusă din module solare, un invertor, baterii și este echipată cu toată automatizarea necesară pentru monitorizarea și controlul funcționării.

Soluțiile predefinite dezvoltate includ un sistem de monitorizare prin conexiune Wi-Fi. În timp real și din orice loc de pe glob, se poate monitoriza funcționarea invertorului, cantitatea de energie electrică produsă de soare și consumată în prezent, temperatura în încăpere, precum și nivelul de CO2.

Specialiștii SunMax utilizează componente exclusiv de la producători mondiali verificați. Pentru a prelungi durata de viață, sunt utilizate baterii moderne LiFePo4 și baterii gel, cu un număr mărit de cicluri de încărcare-descărcare de până la 6000 de ori.

Toate soluțiile predefinite beneficiază de o garanție de un an, care include monitorizarea la distanță a sistemului, ajustări suplimentare fără intervenția clientului.

De asemenea, contractul de garanție include 4 vizite suplimentare (pe an) la locație pentru inspecție vizuală și lucrări de întreținere preventivă. Aceasta va evita defecțiuni potențiale.

Lucrăm cu mărci la nivel mondial

Invităm electricieni și instalatori înalt calificați să coopereze.