octombrie 25, 2023

De unde să cumpărați panouri solare în Moldova pentru casa sau afacerea dvs.

Moldova este una dintre țările europene cu un nivel ridicat de insolație. Acest lucru înseamnă că energia solară în Moldova este cea mai promițătoare dintre toate tipurile de energie alternativă.

În prezent, există o schemă specială care permite ca energia obținută de la panourile solare din Moldova să fie furnizată în rețeaua electrică generală a țării la tarife speciale. Astfel, pe lângă satisfacerea nevoilor proprii, proprietarul de panouri solare din Moldova poate primi kilowați compensatori de la rețeaua generală în contul energiei furnizate anterior.  Acest lucru este deosebit de important mai ales în lunile de iarnă, când volumul de generare este redus.

Cumpărarea panourilor solare în Moldova nu mai este o problemă acum. Puteți să vă familiarizați cu caracteristicile panourilor, prețurile, să citiți recenzii despre panourile solare în Moldova și utilizarea lor. În continuare, este important să găsiți un loc pentru amplasarea lor, să alegeți un tip adecvat de sistem fotovoltaic, un invertor pentru a converti curent continuu în curent alternativ, să vă creați stocarea energiei sub formă de acumulatoare.

În Moldova, serviciile full-cycle pentru crearea CSE sunt furnizate de compania SunMax.

Instalarea sistemului necesită expertiză profesională și o implementare corectă din punct de vedere tehnic. Prin urmare, soluția optimă va fi instalarea panourilor solare la cheie: cu asistență în executarea documentelor, calculelor, instalarea centralei și întreținerea acesteia. Industria se află într-un proces de creștere activă.  Perioada de eliberare și numărul de autorizații necesare pentru instalarea panourilor solare în Moldova sunt în scădere. Prin urmare, astăzi, prin reducerea barierei birocratice, procesul a fost accelerat și simplificat.

Compania SunMax realizează și proiecte gata făcute pentru instalații solare de la 3 până la 12 kilowați. Panourile solare la cheie în Moldova (Chișinău, Bălți) sunt soluția optimă pentru cei care doresc să devină independenți energetic.