octombrie 25, 2023

Energia solară în Moldova: obținerea energiei de la soare

Energia solară în Moldova este un viitor care a ajuns deja în Moldova. Din ce în ce mai mulți oameni și întreprinderi își îndreaptă atenția către o sursă de energie regenerabilă care reduce dependența de combustibilii tradiționali. Moldova, cu abundența sa de zile însorite, devine un loc ideal pentru utilizarea panourilor solare. Noile tehnologii au făcut ca energia solară să fie mai accesibilă, ceea ce o face un element-cheie al viitorului durabil al țării. 

Compania SunMax a răspuns la această cerere prin oferirea de centrale solare gata de utilizare, personalizate pentru a răspunde nevoilor consumatorilor.

Panourile solare policristaline sunt o alegere excelentă pentru cei care caută independența energetică în Moldova. Compania SunMax lucrează cu mărci bine cunoscute: Longi și Jinko. Aceste mărci se remarcă pe piața panourilor solare prin calitate și inovație. 

Bateriile Longi se caracterizează prin performanță și durabilitate excepțională, ceea ce le face alegerea ideală pentru condiții climatice intense. Panourile solare Jinko sunt, de asemenea, populare pentru eficiența lor, standardele de calitate stricte. Ambele mărci oferă o gamă largă de panouri solare policristaline care pot satisface o varietate de nevoi și bugete. 

Pentru a asigura autonomia completă a centralelor solare, se utilizează baterii de diferite capacități. Aceste dispozitive permit ca surplusul de energie solară produsă de panourile solare în timpul zilei să fie stocat în mod eficient și utilizat atunci când soarele nu strălucește sau când este nevoie de energie suplimentară. Durata de viață a bateriilor solare variază în funcție de tipul de baterie, de producător și de condițiile de funcționare și de întreținere. În medie, panourile solare pot dura aproximativ 10-20 de ani.

Investiția în centrale solare în Moldova (Chișinău, Bălți) nu este doar ecologică, ci și profitabilă pentru întreprinderi și persoane fizice. Specialiștii calificați ai companiei SunMax efectuează instalarea profesionistă a echipamentului și garantează funcționarea pe termen lung și în siguranță.