iulie 10, 2023

Instalarea panourilor solare la cheie în Moldova: prețuri și condiții

Energia solară este o industrie energetică promițătoare și în creștere rapidă. În peste 50 de țări din întreaga lume, cum ar fi Germania, Chile, Danemarca și SUA, energia solară este deja mai ieftină decât energia „tradițională”.

Astăzi, instalarea panourilor solare în Moldova poate fi o investiție profitabilă atât pentru întreprinderi, cât și pentru casele particulare. Instalațiile solare pot fi folosite practic peste tot: în agricultură, de la încălzirea serelor până la irigarea câmpurilor, pentru alimentarea cu energie a depozitelor și spațiilor comerciale, în turism, construcții private și așa mai departe.

Tot mai des, companiile sunt pregătite să ofere consumatorilor soluții la cheie pentru centralele solare casnice – adică instalarea la cheie a panourilor solare la un preț avantajos. Acest lucru este mai ieftin și mult mai convenabil decât achiziționarea separată a panourilor, a invertorului și a bateriilor.

Instalații solare la cheie – ce sunt acestea

Orice instalație modernă este o sursă sigură de energie. Un curent stabil va menține aparatele în funcțiune mai mult timp, iar lipsa de producție în zilele fără soare este mai mult decât compensată de furnizarea de energie stocată de către baterii.

În funcție de tipul instalației puteți obține:

  • autonomie completă față de rețeaua electrică (Off-Grid), chiar și pentru încălzire;
  • posibilitatea de a obține venituri din vânzarea surplusului de energie (On-Grid sau Hybrid) către rețeaua orașului.

SunMax propune să cumpărați panouri solare cu instalare în Moldova.

Setul standard de instalații solare prefabricate de 3-10 kWt include:

  • panouri solare, al căror număr și capacitate necesare sunt calculate de experți;
  • invertoare;
  • acumulatoare (nu sunt necesare pentru stațiile de rețea);
  • cabluri, conectori și alte echipamente auxiliare.

Unde poate fi amplasat setul de panouri solare:

  • pe pământ, dacă spațiul permite;
  • pe acoperișul clădirilor;
  • pe pereții fațadei dinspre Sud.

Instalarea panourilor solare la cheie de la SunMax oferă un confort maxim, economisește timp și garantează un proces complet, inclusiv proiectarea, instalarea și conectarea sistemului de energie solară.