iulie 10, 2023

Soluții cu randament ridicat: prețurile panourilor solare în Moldova pentru case particulare

Energia solară este una dintre cele mai promițătoare forme de energie verde din prezent. Prin instalarea unei centrale solare la domiciliu, vă puteți acoperi parțial sau total necesarul de energie electrică, iar prin conectarea la rețeaua electrică a orașului, puteți chiar câștiga bani prin vânzarea surplusului. Mulți oameni sunt descurajați de prețul relativ ridicat al panourilor și al stațiilor solare, dar nu uitați: panourile fotovoltaice sunt o achiziție care se amortizează în 5-10 ani, iar după aceea începeți să obțineți energie practic gratuită, fără niciun efort.

Se poate spune că panourile solare sunt o investiție pe termen lung într-o sursă de energie fiabilă și curată, care va fi disponibilă pe tot parcursul vieții și pentru mult mai mult timp – atâta timp cât soarele strălucește.

Avantajele instalațiilor solare

Unul dintre principalele avantaje ale panourilor solare este longevitatea acestora, dacă sunt întreținute la timp. Un panou solar, odată instalat, poate dura 25-30 de ani. Invertoarele durează aproximativ 15 ani, iar bateriile până la 12 ani, în funcție de model.

Panourile nu se defectează imediat; ele pot fi înlocuite treptat, în funcție de situația dumneavoastră financiară. În plus, întreținerea regulată poate prelungi semnificativ durata de viață a panourilor.

Costul total al panourilor solare pentru o casă privată va depinde de nevoile gospodăriei respective, precum și de tipul de centrală electrică.

Cele mai profitabile în prezent sunt stațiile Hybrid, care pot funcționa atât independent, cât și cu o conexiune la rețeaua electrică a orașului. Pentru cabanele de vară și pentru locurile îndepărtate de rețeaua electrică centrală, o stație Off-Grid este ideală.

Energia solară este viitorul! SunMax oferă soluții complete de centrale solare pentru locuințe private și întreprinderi, cu garanție. Instalarea calificată și întreținerea periodică vor asigura că instalația dumneavoastră va funcționa fără probleme timp de mulți ani de acum încolo.