iulie 10, 2023

Perspective pentru centralele solare pentru spațiile comerciale din Chișinău

Întreprinderile caută mereu modalități de a-și crește profiturile, inclusiv prin reducerea costurilor cu energia. Până de curând, energia solară era aproape inaccesibilă pentru consumatorul mediu, dar astăzi este din ce în ce mai utilizată în comerț, în construcții private și în agricultură. Popularitatea crescândă a instalațiilor solare în sectorul comercial din Moldova nu se datorează doar disponibilității soarelui ca sursă inepuizabilă de energie, ci și unei serii de alte avantaje:

  • energia solară este ecologică și sigură;
  • echipamentul este ușor de instalat în utilitățile existente și poate fi conectat la rețeaua electrică a orașului, dacă este necesar;
  • instalația solară nu necesită o întreținere costisitoare;
  • echipamentele au o rată de depreciere redusă și o durată de viață ridicată, de peste 25 de ani;
  • echipamentul poate fi amplasat cu ușurință atât pe sol, cât și pe acoperișul clădirii. Nu sunt necesare lucrări de instalare costisitoare.

Cu ajutorul centralelor solare, este posibil să vă faceți afacerea complet independentă de rețeaua electrică a orașului. O oportunitate promițătoare, nu doar pentru a reduce costurile, ci și pentru a obține venituri suplimentare din energia solară, este de a o vinde la rețeaua centrală. Acest lucru este posibil cu instalarea de centrale solare On-Grid și Hybrid.

Companiile care astăzi sunt furnizori de echipamente pentru centrale solare în Chișinău sunt în măsură să ofere soluții complete atât pentru întreprinderile mici și mijlocii: stații de service auto, depozite, magazine, industria IT și producție.

Gospodăriile și întreprinderile agricole din Moldova pot utiliza energia solară pentru a alimenta pompele, iluminatul fermei și sistemele automate de irigare, ceea ce va reduce dependența lor de rețeaua electrică și costurile de operare.

Sectorul turistic, birourile și centrele comerciale din Moldova utilizează panouri solare pentru încălzirea apei, iluminat și încălzirea spațiilor, reducând astfel costurile energetice.

Prețul panourilor solare în Chișinău

Prețurile pentru panourile solare din Chișinău variază în funcție de tipul și capacitatea stațiilor. Este posibil să alegeți o stație cu caracteristicile minime necesare și, pe măsură ce afacerea se extinde, să îi măriți capacitatea prin achiziționarea de module suplimentare.

Panourile solare la prețuri avantajoase cu garanție în Moldova sunt disponibile în magazinul companiei SunMax.